joi, 16 iunie 2011

Aberațiile lui Cătălin Avramescu - ambasador proaspăt avizat în Finlanda și Estonia

  Consilierul prezidenţial Cătălin Avramescu a trecut la limită de testul parlamentului pentru desemnarea în funcţia de ambasador al României în Finlanda şi Estonia. Cu 16 voturi "pentru" şi 15 "împotrivă", Avramescu a primit aviz favorabil din partea comisiilor de politică externă ale parlamentului. Nu înainte însă ca deputaţii şi senatorii opoziţiei să-i reamintească consilierului de la Cotroceni propriile puncte de vedere pe care acesta le-a susţinut de-a lungul timpului. (gandul.info)
   Ca să aveți o idee despre cine vorbim, vă dau doar câteva citate extrase din declarații de-ale sale:
   - pledoarie pentru folosirea armelor nucleare în Irak: "Recurgerea la armele convenţionale este de utilitate limitată împotriva unor grupuri decise să macine inamicul prin lupte de gherilă, terorism şi propagandă. De aceea, ameninţarea proliferării trebuie contracarată prin recurgerea la altă generaţie de arme nucleare care să înlăture tabuul nuclear şi care să facă posibilă intervenţia la distanţă fără riscul angajării unor trupe înarmate convenţional. Această generaţie de arme nucleare există deja: este vorba de armele tactice cu neutroni care nu au dezavantajul căderilor radioactive şi suflul exrtrem de destructiv. Ele pot elimina inamicul de pe o rază redusă lăsând în picioare clădirile. Cu aceste arme, o campanie confuză şi prelungită în genul celei din Irak nu ar fi necesară."
  - tezele sale dintr-o conferinţă despre canibalism:
   "Canibalul fuge după victima sa ca să o mănânce, pentru că îi e foame. Şi, în condiţiile astea, Ion vrea să îl mănânce pe Gheorghe, dar şi Gheorghe pe Ion. ... Până ca Ion şi Gheorghe să apuce să le fie foame, ei vor muri de sete. Deci, este şi o chestiune de cunoaştere.... Popescu îl mănâncă pe Ionescu. Ce facem? Cum împarţi carnea la două guri?"
   "Sperma este produsă de excesul de hrană!"
   "O dietă... produce tot felul de simptome, de la vomă până la... Şi după aceea, pare că te pişi sânge." 
    - susţinerea independenței ţinutului secuiesc: 

    "Să înţelegem că maghiarii, mai ales secuii, trăiesc în ţara aia de vreo mie de ani. Aia este din multe puncte de vedere, politiceşte vorbind, ţara lor. Ei au tot dreptul să aibă o republică, cu steag, cu parlament, cu legi, cu bani şi ambasadă."


   Ei, ce spuneţi de ce ambasador are România (şi pe deasupra şi consilier prezidenţial)?

11 comentarii:

  1. Noa serbus.

    Un bătrân proverb zice: "Cum îi turcu e şi pistolul". Te aşteptai la ceva mai bun?

    RăspundețiȘtergere
  2. De la ei nu mă mai aștept demult la nimic..., doar constat nivelul absurd, irațional la care au ajuns. Totuși, au oare vreo limită?

    RăspundețiȘtergere
  3. Astia sunt oamenii. Cu astia defilam! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristi, mai bine spus, ei defilează, se cred importanți, se văd mari vedete de film. Numai că filmul este o comedie proastă, iar publicul său e împărțit în vreo trei categorii: unii care râd de scenele proaste, alții care părăsesc sala la 5 minute de la începerea filmului și unii care adorm în scaunele lor :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine este prostul asta ? Daca unul care ajunge sa lucreze pentru statul roman gandeste asa... ne-am dus. Cica sperma este produsa de excesul de hrana ?

    Ce dobitoc ? Tu ai fost produs de excesul de mancare ? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Astia incearca sa para glumeti pe banii si pe nervii nostri, nu ?

    Cica democratie inseamna ca Ion si Gheorghe l-au desemnat pe Vasile sa ii conduca. De unde rezulta ca Vasile ar trebui sa aiba mai multa minte.

    RăspundețiȘtergere
  7. L-au trimis pe Tokes jr. sa ne reprezinte ca ambasador. Astia nu ii verifica inainte sa ii trimita ?

    RăspundețiȘtergere
  8. @luxdesign:
    - sigur că îi verifică... dacă au culoarea politică potrivită. Restul nu mai contează.
    Rușinos este că USL-ul ar fi putut împiedica această numire, însă au închis ochii...

    - "Ion si Gheorghe l-au desemnat pe Vasile sa ii conduca. De unde rezulta ca Vasile ar trebui sa aiba mai multa minte." Păi, Vasile are mai multă minte, căci a reuşit să-i prostească pe Ion şi Gheorghe să-l aleagă :) Ce face acum Vasile? Încearcă să-i convingă pe Ion şi Gheorghe să-l aleagă din nou. Ce vor face oare Ion şi Gheorghe?

    RăspundețiȘtergere
  9. CINE ESTE CĂTĂLIN AVRAMESCU? DIN CE FAMILIE ŞI DIN CARE STRUCTURI POLITICE S-A NĂSCUT ACESTA? are o legătură cu paul niculescu mizil? CUM A REUŞIT ŞI PE BANII CUI SĂ FACĂ ATÂTEA STUDII ÎN STRĂINĂTATE DIN CARE REZULTĂ CĂ NU ARE UN VOCABULAR DE OM EDUCAT PROFESIONAL? acest om m-a împiedicat să depun o PETIŢIE LA PREŞEDINTELE ROMÂNIEI ŞI MI-A RĂSPUNS LA TELEFON CĂ NOI CETĂŢENII ROMÂNIEI NUMAI AVEM DREPTUL SĂ NE PLÂNGEM FIIND ŢTAMPILAT CA UN "RECLAMAGIU" deşi PETIŢIA MEA AVEA CA SUBIECT RĂPIREA UNUI COPIL MINOR DE PE TERITORIUL ROMÂNIEI.CARE AU FOST CRITERIILE PENTRU A FI ALES CONSILIER PREŞEDINŢIAL? DE ASEMENEA OAMENI NU AVEM NEVOIE ÎN POLITICĂ SAU ADMINISTRAŢIE!!! nu ştie nici să vorbească!

    RăspundețiȘtergere
  10. tradator de tara si neam... au tara lor pfffffffffffffffff

    RăspundețiȘtergere
  11. Incompetent si tradator de tara.

    RăspundețiȘtergere