sâmbătă, 25 iunie 2011

Ce "trăsnăi" mai spune Raluca Turcan?

    În ultima vreme, doamna Raluca Turcan este atrasă de cuvântul "trăsnaie":
   "Am văzut cu toţii spectacolul de prost gust jucat marţi pe scena Palatului Cotroceni de către V. Ponta si C. Antonescu. Am văzut de fapt doi comedianţi care spun trăsnăi, aşteptându-se apoi ca unii să-i şi ia în serios. Pentru că alegerile anticipate azi sunt o trăsnaie. Avem un guvern, o majoritate parlamentară, mai e un an şi ceva până la alegerile la termen, aşa că nu văd de unde urgenţa unor alegeri anticipate. Iar dacă Antonescu şi Ponta s-ar fi consultat cu propriile partide înainte să vorbească public despre anticipate, ar fi putut avea surpriza că parlamentarii lor nici nu vor să audă de aşa ceva", a declarat vineri deputatul PDL.(ziare.com)
    Putem observa în declaraţia de mai sus atacul destul de slăbuţ la adresa USL-ului. E folosită veşnica strategie a discreditării prin invocarea lipsei de seriozitate (Ponta şi Antonescu sunt "doi comedianţi") şi a incapacităţii de susţinere a intereselor partidelor pe care le reprezintă (Ponta şi Antonescu nu ţin cont de părerile parlamentarilor USL, care "nici nu vor să audă" de anticipate). I-aş aminti doamnei Turcan o vorbă înţeleaptă "Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia" (Nu am vrut să fiu lipsit de eleganţă, însă aşa este proverbul, ce să-i fac?)... Doamna ar putea să se uite mai bine în propria ogradă şi să analizeze "trăsnăile" de acolo, căci sunt destule! Departe de mine intenţia de a lua partea USL-ului, fiindcă au şi ei metehnele lor cunoscute, însă eforturile doamnei Turcan de a-i face pe alţii comedianţi, când comedia se joacă, de fapt, pe scena actualei guvernări, mi se par nepotrivite.
    În orice caz, aţi observat poate că, în ultimul timp, Raluca Turcan mai deschide gura şi împotriva poziţiilor propriului partid. Să privim, de exemplu, recenta declaraţie cu privire la părerile lui Traian Băsescu faţă de regele Mihai: Deputatul PDL, Raluca Turcan, şi-ar fi dorit ca declaraţiile preşedintelui României, Traian Băsescu să aibă „moderaţia necesară unui om politic de anvergură” atunci când şi-a exprimat opiniile cu privire la evenimentele istorice din preajma abdicării Regelui Mihai. (tribuna.ro)

       P.S. Mai ştiţi ce vârstă are doamna Raluca Turcan? Ultima dată, nici ea nu ştia...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu