sâmbătă, 30 aprilie 2011

Berceanu sare pe Udrea !?

      După cum spuneam nu demult, pedeliștii au treburi mult mai importante decât guvernarea unei țări vai de capul ei... Singura problemă a PDL-ului este în acest moment alegerea unui mare conducător (desigur, deși este mic, Boc are cele mai multe șanse să rămână șeful portocaliu). Lupta dintre ei este interesantă doar în măsura în care scoate la iveală manifestările ridicole ale  adversarilor... 
      Ce-au mai declarat băieții astăzi? Ei... una, alta... dar clar este că lui Berceanu îi plac blondele și, ca atare, se ia de ele:
     "Noi am trecut prin multe perioade grele, mai ales prin anii 2002, că nu toţi am venit din 2006, de când partidul e la putere. Am fost şi când partidul era la greu. Am scris şi coordonat o parte din «cartea neagră a guvernării», iar pe vremea aia unele blonde erau cu Bittner şi Petrache, aşa că dacă începem să mergem în felul ăsta ar putea să fie probleme [...] Ca un ministru să ceară demisia unui premier e o premieră mondială. N-am mai auzit să se întâmple în nicio ţară aşa ceva. Acum văd că acel ministru e mare susţinător al lui Boc", a declarat printre altele Berceanu.

        De aici aflăm două lucruri ştiute demult, însă nedeclarate de pedelişti:
    - Doamna Udrea nu are nimic de-a face cu politica... Prin 2002, când alţii (precum Berceanu) făceau chipurile politică, Udrea se juca cu... afacerile prin nisip alături de Bittner şi Petrache. Nu dezvolt aici istoria grupului în cauză. Precizez doar că, la un moment dat, Băsescu a fost el însuşi  acuzat de apartenenţa la două grupuri de interese ilegitime: Golden Blitz şi Bittner-Petrache. În orice caz, Berceanu ştie el ce ştie.

    - Berceanu ne-a amintit apoi un lucru frumos: prin septembrie 2010, când se discuta despre restructurarea/ remanierea executivului, Udrea a votat pentru plecarea lui Boc de la guvern, împreună cu tot cabinetul. De ce? Păi pentru că aşa dorea Băsescu. Boc a făcut ce-a făcut şi a scăpat atunci cu remanierea mică. Cu toate acestea, cine este acum marea susţinătoare a lui Boc? Fireşte, madam Udrea ... care s-a răzgândit. Acum Boc e bun.
  
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu