duminică, 29 mai 2011

Atac informatic: Un mesaj spam anunţă moartea preşedintelui Băsescu

    O adresă de e-mail atribuită postului de televiziune Antena 3 a fost folosită într-un atac informatic care anunţă moartea preşedintelui Traian Băsescu. Destinatarul e-mailului trebuie să acceseze un link de unde se descarcă un virus executabil, nociv pentru computer.
     Textul integral al mailului:
     "Subiect - Şocant! Preşedintele Băsescu a suferit un accident mortal!
    Şoc naţional! Traian Băsescu este desfigurat după ciocnirea frontală a maşinii prezindenţiale cu un alt vehicul aflat în trafic. Imagini în premieră aici (link)"
    Antena 3 a menţionat că nu are nicio legătură cu acest atac informatic şi a avertizat utilizatorii să nu acceseze link-ul, pentru a-şi proteja calculatorul.
(mediafax.ro)
    Cred că această știre nu este decât o altă diversiune bine gândită pentru a mai potoli spiritele încinse de scandalul cu portul Constanța. Se merge pe vechiul principiu al distragerii atenției: românii vor știri senzaționale și telenovele, păi să le dăm ce vor! Aruncăm petarda cu atacul informatic și restul vine de la sine...

2 comentarii:

  1. linkul a fost creat de Nostradamus,incercand sa aduca o raza de speranta romanilor care viseaza in fiecare noapte la implinirea acestei profetii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noa serbus. Un fel de a mai scoate din circuit pentru o vreme nişte calculatoare.

    RăspundețiȘtergere