joi, 26 mai 2011

Jurăm că nu mai cerem BANI ÎN PLUS! - Asfaltangii către Boagiu

    Am mai scris despre acest caz cu ceva timp în urmă, când Anca Boagiu a făcut pe autoritara, "a pus piciorul în prag" (cum le place naivilor să creadă), ameninţând că va rezilia contractul pentru autostrada Moara Vlăsiei – Ploieşti. Iată noua ştire:
    Ameninţat de Transporturi că va rămâne fără contractul de construcţie a autostrăzii Moara Vlăsiei - Ploieşti, de 42,5 kilometri, consorţiul alcătuit din firme deţinute de "regii asfaltului" Dorinel Umbrărescu, Costel Căşuneanu şi Dan Besciu s-a angajat să termine lucrarea la timp fără a mai cere vreun ban în plus. Consorţiul, care a câştigat licitaţia în 2006, este format din firmele UMB Spedition şi Tehnostrade (deţinute de către Dorinel Umbrărescu), Pa&Co (deţinută de către Costel Căşuneanu) şi Euroconstruct Trading '98 (deţinută de Dan Besciu). Au semnat acte adiţionale prin care se angajează să nu ceară mai mulţi bani. (gandul.info)
  De râsul lumii! Auzi la ei... act adiţional prin care promit că nu mai cer bani?!
     Cam aşa se încheie contractele pe la noi: 
Asfaltangii: "Hai măi, Anco, nu mai fi rea! Mai pişcăm şi noi ceva pe ici pe colo... ce vrei? Tre' să ne descurcăm cumva! Aşa am făcut de când e lumea... Ştii prea bine că mai pică bani şi pe la partid...
Anca Boagiu: Băieţi, gata cu furăciunea!
Asfaltangii: Vorbeşti serios? Ce s-a întâmplat?
Anca Boagiu: Ei, aşa, să dea bine la TV... amânăm puţin contractul să pară că stăpânim situaţia, voi veniţi să vă cereţi iertare şi lucrurile revin la normal...
Asfaltangii: Păi spune aşa, nu ne mai agita degeaba. Atunci promitem să terminăm autostrada la timp fără să furăm, fără să cerem bani în plus.... dacă vrei, spunem că facem gratis!

3 comentarii: