sâmbătă, 21 mai 2011

Vanghelie, la conferință cu Obama

     Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă, înainte de plecarea în Statele Unite, că va participa, în SUA, la invitaţia A.I.P.A.C. (American Israel Public Affairs Committee), la o conferinţă alături de preşedintele american Barack Obama şi de premierul israelian Benjamin Netanyahu. (gândul.info)
       Dintre afirmațiile sale:
      - "Încercăm să strângem tot ce înseamnă oameni de valoare din România, ca să putem să influenţăm într-un fel sau altul pozitiv pe cei care sunt interesaţi din America să vină să facă investiţii. Colaborarea cu America, de acum încolo, trebuie să fie mult mai importantă, după ceea ce se întâmplă cu scutul antirachetă"
     - "Ce vreau să fac trebuie să facă mult mai mulţi politicieni. E o chestie de normalitate, lăsând glumele deoparte, în România. Că glumim şi am rămas cu glumele. Restul nu mai reuşim să facem nimic. Nu plec în America doar ca să mă duc să mă plimb câteva zile, să vin înapoi şi să fac 30 de ore dus şi întors"
      - El a arătat că nu are emoţii în ceea ce priveşte întâlnirea cu Barack Obama: "Eu sunt emoţionat în fiecare zi, să ştiţi".
      - Întrebat ce va face dacă îl prinde "sfârşitul lumii" în zbor spre America, primarul Sectorului 5 a arătat că va identifica o soluţie: "Înseamnă că voi fi printre puţinii care scapă. Găsesc o soluţie, că nu dispare toată lumea".
      Din toate declarațiile astea, trei lucruri sunt clare! 
     1. Vanghelie nu se plimbă în interes personal, ci în interesul țării.
     2. Vanghelie este emoționat în fiecare zi.
     3. Vanghelie scapă de sfârșitul lumii.

2 comentarii:

  1. se pare ca nu scapa de sfarsitul lumii;a fost amanat pana la sosirea domniei sale don premar la casa alba;emotii are in fiecare zi dupa ce se priveste in oglinda:oare lumea se va prinde cine si ce este el de fapt?
    Toate astea ne demonstreaza ca Vanghelie este omul interesului...

    RăspundețiȘtergere
  2. Interese au toți, dar Vanghelie e privit puțin altfel decât ceilalți... El are un fel de a fi (îl știm cu toții) care atenuează cumva virulența criticilor...

    RăspundețiȘtergere