luni, 9 mai 2011

PDL e un "partid sănătos la cap"?

      Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, s-a declarat, duminică, în favoarea menţinerii lui Emil Boc în fruntea guvernului şi după Convenţia Naţională a PDL:  "Cred în continuare că un partid nu poate să-şi dea jos propriul guvern. Suntem în această situaţie. Ce va face omul politic Emil Boc, în acest moment nu vă pot spune. Nu am această informaţie. Va lua această decizie, în dreptul lui, după competiţia internă. Ceea ce vă pot spune este că niciun partid sănătos la cap nu-şi dărâmă propriul guvern", a spus Anastase, într-o emisiune a Europa FM. (sursa: gandul.info)
      Roberta Anastase, vestala de încredere a PD-L-ului, vorbeşte ca să nu tacă. În opinia sa, Boc trebuie să fie multifuncţional: şef de partid şi de guvern, căci numai această multifuncţionalitate (dirijată) poate asigura prosperitatea României. Vorba ei, "niciun partid sănătos la cap nu-şi dărâmă propriul guvern". Numai că preşedintele Camerei  (care, printre altele, a fraudat votul  pe Legea pensiilor, a mers la coafor cu 6 SPP-iști etc.) nu ia în calcul un lucru: pedeliştii nu par sănătoşi la cap.

P.S. Astăzi am deschis un sondaj cu tema "De ce nu iese lumea în stradă să protesteze?". Chiar sunt curios ce răspunsuri veţi bifa.

2 comentarii:

  1. La unul din cele 5 :) Dacă mai sunt şi alte răspunsuri potrivite în afară de cele 5, aştept cu plăcere sugestii.

    RăspundețiȘtergere