sâmbătă, 14 mai 2011

Lacrimile lui Băsescu...

    Azi este ziua cea mare a alegerilor în PD-L. Am mai spus că aceste alegeri nu sunt interesante, de vreme ce în fruntea portocaliilor trebuie să stea tot un portocaliu... fie el Blaga, fie el Boc... De Paleologu nu menționez nimic, căci este o glumă în competiția asta. De altfel, o glumă proastă este întreaga campanie a pedeliștilor care se manipulează reciproc și trag unii în alții de parcă nu ar fi în același partid. Acesta este poate singurul aspect care mă mai face să le urmăresc cât de cât alegerile...
   Ce mi-a reținut atenția din lupta de până acum a pedeliștilor? Un moment superb! Băsescu în lacrimi... din nou!
      Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis participanţilor la Convenţia Naţională a PDL, cu lacrimi în ochi şi cu vocea tremurândă, că le mulţumeşte tuturor şi lui Emil Boc pentru că nu l-au dezamăgit. "Acum şase ani îi predam ştafeta lui Emil Boc. Vreau să îmi aduc aminte cu plăcere de acel moment. Vreau să vă mulţumesc că nu m-aţi dezamăgit. În ultimii doi aţi avut o guvernare grea. Unii spun că am ieşit din recesiune destul de târziu. Dar suntem una dintre ţările care au ieşit cu cele mai mici împrumuturi din recesiune", a spus şeful statului.(vezi jurnalul.ro)
         Ei, ce spuneți? Sunteți înduioșați de hipersensibilitatea președintelui?

5 comentarii:

  1. Noa serbus.
    Înduioşat de smiorcăielile marinarului nu am fost niciodată şi nici nu i-am crezut vreodată spusele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noa serbus.
    Şi acum că a trecut, putem spune că ziua cea mare s-a făcut mică. La fel ca piticul Boc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah ce presedinte sensibil avem.Suflet de poet,iubitor de mare sarata si de valuri(in tribune),iubitor de popor si de tara(sentiment aflat in continua dezvoltare armonioasa,in rezonanta cu apropierea lui 2012).Nu,partizanii sai nu l-au dezamagit si le atrage, discret, atentia ca ar face bine sa nu-l dezamageasca nici acum.Norocul sau ca o are pe mama turism,la sanul majestuos al careia se poate refugia,pentru o dulce consolare.
    Halal sa ne fie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, a trecut... Boc l-a înlocuit pe Boc...
    Un spectacol previzibil cu bufoni și aroganți.

    RăspundețiȘtergere
  5. De fiecare data lacrimile lui Basescu ma induioseaza... E asa de dulce "papuselul" lu' tata..

    RăspundețiȘtergere