marți, 10 mai 2011

Vanghelie și Facebook-ul...

    Luni, la o acţiune de plantare de copaci în Parcul Izvor, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat că răspunde personal tuturor sms-urilor primite, dar şi mesajelor recepţionate pe pagina de Facebook, deoarece are "formatul" său şi s-ar simţi dacă nu ar fi el:
   "Pe Facebook mă găsiţi dacă vreţi. Pe Facebook îmi spuneţi ce vreţi şi ... comunicăm. Primesc mesaje. Uitaţi-vă acolo şi o să vedeţi. Le şi răspund. Nu zilnic, ca să fiu corect, ci o dată pe săptămână, că nu am timp. Acum sunt mai multe formule... poţi să pui un tânăr-doi să răspundă, dar nu poate să răspundă cu formatul meu. Am felul meu. Se simte dacă nu sunt eu", a mai spus Vanghelie. (sursa: gândul.info)
     Ce să mai vorbim? Vanghelie sau... "Vanghele", cum îi spune Băsescu (care are o problemă cu hiatul), este deosebit în felul său. Este un personaj care, tocmai pentru maniera de a se manifesta, a fost subestimat de unii şi a ajuns mai sus decât s-ar fi aşteptat chiar Ion Iliescu, care declara la un moment dat: „A ajuns golanul ăsta să dea linia partidului!". Oricum, cert şi oarecum paradoxal este că "Vanghele" este în ipostaza de a oferi sprijin politic, şi nu de a primi. Şi, din această ipostază, el este deschis spre comunicarea cu ceilalţi: "Pe Facebook îmi spuneţi ce vreţi şi ... comunicăm." "Duhovnicul" Vanghelie vrea să ţină legătura cu cetăţenii şi nu e nimic rău în asta, problema este că mesajele trebuie să fie coerente şi aici mai e puţin de lucrat. Totuşi, Vanghelie are stilul său şi e conştient de asta: "dar nu poate să răspundă cu formatul meu. Am felul meu. Se simte dacă nu sunt eu". În orice caz, acum, Vanghelie îşi etalează formatul şi pe Facebook.
    
   Închei cu speranţa că cei mai mulţi dintre noi vor reuşi să se ferească de ridicol.
  

15 comentarii:

  1. Noa serbus.
    De ridicol fiecare încearcă să se ferească. Depinde în ce măsură se fereşte şi ridicolul de unii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Că are și ridicolul mândria lui, nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Vanghele nu e ridicol,e Vanghelie,unicul si inclonabilul.Ceilalti politicieni il iau drept model dar nu sunt decat niste imitatii proaste,niste "chiciuri" cum ar spune domnul goagal.Feisbucu' nu vine decat sa-l completeze si sa-l intregeasca in ferentarismul sau natural.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stau acum si imi amintesc cum se desfasurau audientele noaptea la Dl. Vanghelie. Asa relata presa la un moment dat. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Problema este că, în ultimul timp, a devenit cam incomod pentru partid... Uite, de exemplu, ce a declarat despre el Victor Ponta, vinerea trecută: Marian Vanghelie, "de câte ori tace, face foarte bine", referindu-se la faptul că acesta le-a spus unor copii din Ferentari că "atunci când vin ziariştii la noi, le dăm cadou un inel sau un ceas, nu le luăm". etc.

    http://www.mediafax.ro/politic/ponta-vanghelie-de-cate-ori-tace-face-foarte-bine-8240323

    RăspundețiȘtergere
  6. Vanghelie este omul care vorbeste pe limba a 75 la suta din populatia romana, cu greseli gramaticale, cu prosteli, cu glume de rahat, dar vorbeste pe limba romanului de rand care a fost analfabetizat sistematic. A ajuns sa fie un exponent al societatii. Il aleg cei din sectorul 5 ca este de al lor, si la educatie si la tot.

    RăspundețiȘtergere
  7. Costin, afirmațiile tale pot fi folosite în linii mari pentru a explica și a doua reușită a lui Băsescu... El are poate mai puține greșeli gramaticale decât Vanghelie. Bine, la acest capitol al proastei exprimări, până și Vanghelie pare a fi detronat de Elena Băsescu :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Haha, tare de tot asta cu formatul :-))))

    RăspundețiȘtergere
  9. As vrea sa il corectez pe Costin, `Vanghele` vorbeste pe limba a peste 85% dintre romani, din pacate, si spun asta in cunostinta de cauza....Numai bine! Multumesc de vizita!

    RăspundețiȘtergere
  10. Alice Georgiana, sper să te înșeli cu procentul, căci, dacă ar fi așa, ar fi de-a dreptul deprimant. Îți mulțumesc și eu pentru vizită.

    fatacareaduceploaia, așa arată Vanghelie când gândește :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi vine a rade...cate exemple de exprimari jalnice am primit toti din partea lui.E jalnic!Jalnic!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Costin Comba nici lui Iliescu nu ii vine sa creada in ce stare i-a adus pe romani :) „A ajuns golanul ăsta să dea linia partidului!"
    @politicieniridicoli Elena Basescu cred ca l-a avut model pe Vanghele care este primarul de la 5 sector ma refer. M-ati inteles nu ?
    @fatacareaduceploaia Ai vrut sa spui ca este sugestiva ?
    @politicieniridicoli Nu multumesc... dar daca insistati. Va invit de asemeni.

    RăspundețiȘtergere
  13. @luxdesign28,apropo de Elena și de Vanghelie, într-adevăr, uneori ucenicul își depășește maestrul.

    RăspundețiȘtergere
  14. :)

    Vanghelie nesatulu' asta... Mai da ma si la altii.
    Si ultima oara cand am trecut pe aici tot asta faceai !

    RăspundețiȘtergere