vineri, 13 mai 2011

Telenovela soților Columbeanu pe scena Parlamentului !?

      Dacă săptămâna aceasta activitatea parlamentară a fost îngheţată din cauza Congresului PD-L, săptămâna viitoare se anunţă una "fierbinte": telenovela Columbeanu se va juca începând de marţi la Parlament. Mai exact la Camera Deputaţilor. Comisia pentru drepturile omului s-a autosesizat în legătură cu situaţia Irinei Columbeanu şi a decis să-i cheme la audieri pe împricinaţi. (jurnalul.ro)
   Cine este, de fapt, cel care bagă telenovela în Parlament? Nicolae Păun, preşedintele comisiei pentru drepturile omului din Camera Deputaţilor.
    Un circ cum numai la noi este posibil: ajung divorţurile în Parlament. De când a devenit un divorţ (fie el şi al Columbenilor) un aspect legat de atribuţiile comisiilor parlamentare? În fond, este o mare măgărie de pe urma căreia profită două nume: Păun, care mai face şi el ceva imagine şi Columbeanu, care mai face şi el ceva presiune pe instituţiile implicate în divorţul său. O asemenea audiere este fără precedent şi nu poate avea nicio soluţionare în Parlament, de vreme ce decizia este, de fapt, în mâna instanţelor de judecată. În cel mai fericit caz, comisia parlamentară va putea face nişte sugestii... care sunt egale cu zero. Evident este că Parlamentul ajunge să discrediteze şi alte instituţii, punând la îndoială deciziile acestora.
       Cu acest prilej, nu putem decât să ne minunăm ce a ajuns Parlamentul României: o telenovelă de prost gust... jucată de nişte actori slabi (ca să nu spun proşti).
       
       P.S. Tare sunt curios ce legături are Iri cu acest Păun...

5 comentarii:

  1. Luind in considerare importanta istorica a vietii extra si intra-conjugale a Columbe(n)ilor,o dezbatere parlamentara se impunea de urgenta. Iubitii nostri alesi,prin netarmurita lor intelepciune,pot sa dispuna un pachet de legi care sa stipuleze obligativitatea fiecarui cetatean de a pune la inima necazurile columbene; guvernul isi poate asuma raspunderea pentru fericirea monicai si irinelului si pentru viitoarea nefericire a micutei si nevinovatei Irina;la asa popor,asa parlament.

    RăspundețiȘtergere
  2. "guvernul isi poate asuma raspunderea pentru fericirea monicai si irinelului si pentru viitoarea nefericire a micutei si nevinovatei Irina"
    Ciudat este că pentru sărăcia şi nefericirea românilor de rând nu îşi asumă nimeni răspunderea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da cu cine n-are legaturi Iri! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Noa serbus.
    Jocul politic este mare. Dar mare de tot. Pentru a şterge rapid imaginea alegerilor din PDL, s-a ajuns la a băga românilor pe gât o "telenovelă" de prost gust made Romania (scris intenţionat fără diacritica "â" pentru a corespunde romanesilor). De acum cei mai mulţi naivi îi vor compătimi ba pe Irinel, ba pe Monica pentru că nu se ştiu ocupa de Irinuca. Săracii oameni bogaţi. Ce mult le lipseşte din tărtăcuţă.

    RăspundețiȘtergere
  5. abbilbal, cât se poate de adevărat... Diversiunea e marea tactică, depinde acum cine se mai lasă dus de telenovelele astea...

    P.S. Acum observ... Între poza de mai sus cu Irinel și poza din postarea de astăzi Lacrimile lui Băsescu, există o mare asemănare :))

    RăspundețiȘtergere