duminică, 22 mai 2011

Raluca Turcan: Resimt o durere efectivă la nişte lucruri superficiale

      Invitată la emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică de Pro TV, deputatul Raluca Turcan a fost întrebată, pe finalul emisiunii, de unde are bani să-şi cumpere haine scumpe. Răspunsul ei: Resimt o durere efectivă atunci când văd unii oameni că se opresc doar la nişte lucruri superficiale.
      "Dar n-are rost să mă justitific pentru că este o abordare în primul rând incorectă pentru că şi eu, şi soţul meu, facem parte din categoria oamenilor politici care nu au beneficii materiale de pe urma guvenării. Viaţa mea şi a soţului meu şi a familiei mele ar fi exact aceeaşi şi dacă am fi în opoziţie, absolut nicio diferenţă. Suntem o familie care-şi drămuieşte cheltuielile, care-şi face calcule privind investiţiile şi de aceea resimt o durere efectivă atunci când văd unii oameni că se opresc doar la nişte lucruri superficiale", a mai comentat Raluca Turcan, care, mulţumită, a conchis: "Pe de altă parte, faptul că unii consideră că singura mea vulnerabilitate ar fi câteva haine, înseamnă că mi-am făcut datoria ca politician". (gandul.info)

   Ce să mai spunem? Și noi resimțim cu toții o greață efectivă la  auzul acestor minunății... Noi, superficialii care ne luăm de lucruri superficiale... Ce ți-e acolo o vestimentație de câteva mii de euro? Doar s-au făcut eforturi mari pentru a putea fi cumpărate, nu?

4 comentarii:

  1. Astea da vorbe de duh :-))) Vai, dar este totul atat de logic, sunteti voi invidiosi pe Vuittoanele cuconitei, ce sa mai! :-D

    RăspundețiȘtergere
  2. Dramuita si calculata doamna Turcan,mi-a soptit la ureche secretul economiilor sale:nu mananca paine,nu mananca salata,nu mananca legume,nu mananca fructe,nu mananca decat rahat;si fiind patrioata,mananca doar din cel cu marca "produs in Romania -via Cotroceni";si ca sa nu se lacomeasca,a stabilit cu vrednicul si neobositul carator de cuvant -domnul Turcan -sa procedeze ca pe vremea impuscatului: in zilele fara sot mananca doamna,in zilele cu sot mananca domnul;totul rationalizat si bine cantarit,pentru a nu face risipa si la masa lor sa mai pofteasca si musafiri din guvern...

    RăspundețiȘtergere
  3. @tatookis, "in zilele fara sot mananca doamna,in zilele cu sot mananca domnul"...
    Eu zic că mai bine ar merge aşa: în zilele fără soţ mănâncă doamna, în zilele fără soţie mănâncă domnul... şi când se întâlnesc, se mănâncă reciproc!

    RăspundețiȘtergere