miercuri, 11 mai 2011

Ouăle lui Gheorghe Flutur ... și ale altor politicieni

   Pentru Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, Paștele reprezintă o sărbătoare aparte pe care o poate exploata la maximum pentru a-și promova imaginea politică. Cum biserica și politica fac casă bună, din delegația Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Române, însărcinată cu aducerea luminii de la Ierusalim, nu putea să  lipsească chiar domnul Flutur. Pentru al treilea an consecutiv, evlaviosul Flutur zboară la Ierusalim pentru a aduce personal Sfânta Lumină credincioșilor români. Și, firește, IPS Pimen îi mulțumește "pentru că pe cheltuiala lui, cu osteneala lui şi la iniţiativa lui a adus Lumina Sfântă" ( vezi obiectivdesuceava.ro). Noroc de iniţiativa şi... desigur, de cheltuiala lui Flutur... Ce să mai comentăm aici? E limpede ca lumina că Flutur profită într-un mod imoral de o sărbătoare, deşi acţionează în virtutea celor mai curate scopuri, nu?
   Dar nu despre asta este vorba, de fapt. Pentru Flutur, Paştele este o perioadă profitabilă an de an. Şi cum face el banii? Cu ouă! Da, cu ouă foarte mari... Unul dintre ouăle lui Flutur (din Suceava) a intrat chiar în cartea recordurilor (vezi suceava-news.ro). Nu ar fi o problemă că ouăle sale sunt gigantice, însă promovarea lor se face pe bani foarte mulţi şi prin licitaţii aranjate. Potrivit unei recente ştiri, reclama făcută pentru ouăle lui Gheor­ghe Flutur cu ocazia Paştelui în Bucovina a costat Consiliul Judeţean (CJ) Suceava 644.615 de lei fără TVA.(mai multe detalii pe jurnalul.ro.)
        Ei, dar nu numai pedelistul Flutur are probleme cu ouăle. Vă reamintesc doar două cazuri celebre: micul Boc căruia tatăl i-a ciocnit oul de frunte şi Năstase care aşteaptă şi acum să-i fie numărate ouăle. 


2 comentarii:

  1. Noa serbus.
    Cred că ouăle lui Năstase şi-au pierdut conţinutul şi au rămas numai cojile de atâta aşteptat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ouăle lui Năstase sunt nepieritoare :)

    RăspundețiȘtergere