marți, 2 august 2011

Funeriu atacat din interiorul PDL:"Eşti un arogant, un încrezut"

  Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, şi-a vărsat nervii pe ministrul Educaţiei, încă de la începutul şedinţei conducerii democrat-liberalilor. Motivul disputei a fost, potrivit unor surse participante, un aviz pe care ministerul Educaţiei trebuie să-l dea pentru ca primăria să poată să vândă unui investitor o anexă a unei şcoli pe care o are în subordine. Explicaţiile lui Funeriu l-au scos din sărite pe edilul din Târgu Mureş, care a spus că nu înţelege de ce au mai fost date şcolile în administrarea primăriei dacă avizele trebuie să fie date de la centru în condiţiile în care există o decizie a consiliului local. "Eşti un arogant, un încrezut. Aţi ajuns toţi miniştri pe munca partidului. De două luni am trimis cererea de avizare şi nu a venit niciun nefericit de la minister", a răbufnit Florea (v. mediafax).

   O ştire ca asta mi-a mai înveselit dimineaţa! În astfel de şedinţe de partid vedem, de fapt, cum stă treaba cu centrul şi teritoriul. Majoritatea pedeliştilor din teritoriu tac şi înghit... Totuşi, când sunt călcaţi prea tare pe coadă, când cei de la centru nu ţin cont de interesele lor, băieţii răbufnesc şi spun tot ce au pe suflet. În cazul de faţă, gura primarului din Târgu Mureş adevăr grăit-a. Totuşi, nu sunt întru totul de acord cu faptul că Funeriu a ajuns "ministru pe munca partidului"... Eu îmi aduc aminte că el a muncit mult la OTV pentru a dovedi că este apt pentru funcţia sa (v. mai multe detalii aici). 
   În plus, cred că domnului ministru nu-i plac lucrurile făcute pe jumătate şi de asta nu ajunge la o înţelegere cu primarul pedelist. Primarul vrea să vândă anexa unei şcoli, dar treburile nu merg chiar aşa; ori vindem şcoala cu totul, ori n-o mai vindem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu