vineri, 5 august 2011

Glumele porcoase ale lui Boc: "Soarele și tenisul îți cresc..."

   Vineri, pe şantierul autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor au fost în inspecţie. Una dintre întrebarile presei, adresată ministrului Transporturilor, a vizat şi site-ul pentru achiziţionarea online a biletelor CFR, jurnaliştii cerând explicaţii privind prezenţa pe această pagină de internet a unor reclame referitoare la mărirea penisului. După un moment de ezitare, ministrul a zâmbit şi a promis că va verifica situaţia: "Mulţumesc că m-aţi informat, voi verifica", a spus Boagiu. Premierul a intervenit în discuţie şi, zâmbind, a spus că, din ce ştie el, doar "soarele şi tenisul" contribuie în acest sens. "Eu ştiam că numai soarele si tenisul... au contribuţii de nu ştiu ce fel", a spus Boc (v. protv)

    Abia acum înţeleg de ce preferă unii politicieni să joace tenis. Vorba lui Boc: "Soarele şi tenisul îţi cresc...."
            Tenisul de masă se pune? În orice caz, lui Boc soarele îi bate în faţă...

              Ia uitaţi cu ce chef joacă tenis şi Funeriu... desigur, în bătaia soarelui.

3 comentarii:

  1. :))
    glume de autobază!
    unul din marile neajunsuri ale premierului, după părerea mea: este complet lipsit de simţul umorului.
    Păcat! S-ar fi scos din multe situaţii jenante (ex.: când i-a mârâit madame Boagiu, la inaugurarea liniei de metrou, "Invers")
    În fine...

    RăspundețiȘtergere
  2. Noa serbus.

    IO unu nu găsesc chiar porcoasă afirmaţia domnului Boc. Că dacă nu ştia ce fel de contribuţii au soarele şi tenisul, una îi spun totIO: să facă insolaţie. Adecă să i se coacă mintea pentru a găsi soluţii bune de guvernare la sfârşit de mandat.

    RăspundețiȘtergere
  3. @irina, într-adevăr, Boc este complet lipsit de simţul umorului... Un motiv în plus să se glumească mai mult pe seama lui. E aiurea de cei care nu știu când și cum să râdă.
    @abbilbal, e o idee bună să facă insolație, dar nu cred că ar avea vreo șansă să i se coacă mintea.

    RăspundețiȘtergere