marți, 12 iulie 2011

Lăzăroiu are dezbinarea USL-ului în fișa postului?

   Stau câteodată și mă uit la intensa activitate din ultima vreme a ministrului Muncii. Se pare că, în fișa postului, i-au fost trasate sarcini clare. Să urmărim câteva dintre declarațiile sale:
- despre Crin Antonescu: Oprescu e speranţa PSD pentru prezidenţialele din 2014. Nu ştiu dacă Crin Antonescu ştie, dar i-o spun eu acum. Oricum Antonescu e prea absent ca să îşi dea seama de asta. Trăieşte în lumea lui confortabilă. Nu vreau să îl deranjez. Deşi în calitate de ministru al Muncii aş putea să îi atrag atenţia că se află într-o situaţie clasică de şomaj mascat. Pe care noi încercăm să îl descurajăm. Mă refer la oameni plătiţi regeşte, dar degeaba pe care nu îi contabilizăm la şomerii înregistraţi. O să îl invit pe Crin Antonescu în unul din programele noastre de reabilitare a dependenţilor” (ziare.com)
- despre Victor Ponta: Dar să ştiţi, Victor Ponta - am mai spus - are mulţi prieteni în PDL. El însuşi este un prieten al PDL, cu mulţi prieteni în PDL. PDL-ul ar trebui să fie fericit câtă vreme Ponta e preşedinte al PSD (declarații la B1Tv).
- despre Mircea Geoană: în opinia lui Lăzăroiu, Mircea Geoană ar face o greşeală să nu mai candideze din nou la Preşedinţie. Dar nu e în graţiile partidului (Mircea Geoană) şi partidul îl preferă mai degrabă pe Oprescu", a adăugat el (declarații la B1Tv).
   Liniile comentariilor sale sunt destul de simple (poate prea simple pentru o minte așa de complexă), construite pe ideea că USL-ul este o alianță instabilă: Ponta este prietenul pedeliștilor și îl vrea președinte pe Oprescu. Antonescu este naiv și nu își dă seama de intențiile pesediștilor. Capac peste toate: Geoană ar fi cheia succesului la viitoarele alegeri prezidențiale. Asta da analiză politică!

Un comentariu:

  1. Pentru toti sunt valabile vorbele lui Mariean:pe toti sa-i ia mama dracului...Declaratiile lui Lazaroiu sunt ca legile lui Murphy(ca si actuala guvernare in totalitatea ei);daca ceva rau este posibil sa se intample,atunci poti fi sigur ca se va intampla;daca te pregatesti sa faci un lucru bun,poti fi sigur ca ceva rau este posibil sa se intample,deci...

    RăspundețiȘtergere