vineri, 1 iulie 2011

Vanghelie nervos: "Pe toţi să-i ia mama dracului, să se ducă acasă!"

   Gata! Vanghelie s-a enervat! Şi când este nervos, declaraţiile lui sunt superbe. Să amintim câteva dintre ideile sale spuse apăsat cu prilejul unei reuniuni a Partidei Romilor:
- Cu privire la educaţie: "Eu cred că, în perioada următoare, orice guvern care vine are obligaţia şi dacă nu sunteţi şcoliţi, să vă şcolească. Să mă şcolească şi pe mine, dacă pot, că n-am o problemă. Să ne şcolim cu toţii până o să înnebunim. Dar să reuşim să facem ceva pentru ţară."
- Cu privire la politicienii corupţi: "Au creat numai furăciuni şi au nenorocit această ţară". "Fără nicio chestie de politică, de nepolitică: Toţi, să-i ia mama Dracului, să se ducă acasă!"
- Cu privire la tipologia politicienilor: Unii politicieni par simpatici, pentru că "behăie", alţii pentru că mormăie, "unii par simpatici că sunt intelectuali". "Alţii ne par simpatici că nu ştiu ce mai fac. Hai să vedem care sunt realişti, care vor să facă ceva".
  Oare Vanghelie în ce categorie ar intra? De simpatic, e simpatic în felul lui; de behăit, mai behăie câteodată, când nu-şi găseşte cuvintele; de intelectual, nu putem vorbi sub nicio formă; de realist, poate doar atunci când doarme... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu