vineri, 29 iulie 2011

Elena Udrea: A fi sau a nu fi cetățean de onoare? Asta-i întrebarea!

    Vă amintiți că, nu cu mult timp în urmă, doamna Elena Udrea era numită cetățean de onoare al municipiului Vulcan (v. mediafax). Primarul PD-L al localității a susținut cu înverșunare proiectul de hotărâre privind oferirea titlului de cetățean de onoare ministrului Turismului. După lungi dezbateri, în favoarea acestui proiect au votat 11 consilieri - opt de la PDL şi, atenție, trei de la PSD. 
   Astăzi, consilierii s-au răzgândit. Consilierul liberal Alina Cîrstoiu a atacat în contencios administrativ  proiectul de hotărâre și, ca urmare a faptului că nu a fost respectată procedura de vot (care prevedea votul secret),  proiectul a fost repus pe ordinea de zi. Așadar, consilierii s-au pus iar pe votat, numai că, de această dată, proiectul a fost respins (v. mediafax).
  Și uite așa, vitrina cu trofee a Elenei Udrea a rămas mai săracă cu un titlu. 
  Explicația? Votând secret, consilierilor nu le-a mai fost frică să se opună propriului partid. Nu se va ști exact cine a fost împotrivă... Pe holuri, vor spune toți că au fost pentru... Totuși, cei trei consilieri pesediști ce motivație or fi avut la votul inițial?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu