duminică, 3 iulie 2011

Boc: "Vreau să le mulţumesc românilor" pentru sacrificiu

   Emil Boc a inspectat, sâmbătă, lucrările de reabilitare a liniei de tramvai din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca şi dădea declaraţii presei când un şofer a deschis geamul maşinii şi i-a strigat: "Lumea moare de foame", potrivit Mediafax. Întrebat cum comentează acest gest, Boc a răspuns că vrea să mulţumească românilor, pentru că fără sprijinul lor România nu ar fi rămas "în picioare". "Fără spiritul de sacrificiu al românilor, care au înţeles că vremurile sunt grele peste tot, nu am fi salvat ţara de la colapsul economic, nu am fi rezolvat aceste probleme cu care ţări cu vechime în UE se confruntă". Premierul a precizat că îi înţelege pe oameni că sunt nemulţumiţi şi că este greu să li se explice acestora că fără răul care a fost "era şi mai rău" (jurnalul.ro)
   Aşadar, un om simplu îi reproşează lui Boc că românii mor de foame, iar premierul le mulţumeşte românilor că se sacrifică. Şi pe deasupra, îi mai face şi proşti, incapabili să înţeleagă că, fără răul care a fost, era şi mai rău. Aşa ceva pur şi simplu te lasă fără cuvinte.

4 comentarii:

  1. @abbilbal, putem lua asta ca pe o scuză?

    RăspundețiȘtergere
  2. Noa serbus. Nu am făcut acel comentariu pentru a-l scuza pe Boc şi nici pe Băsescu, dar atâta-i duce capul pe amândoi. Nu sunt de vină ei, ci aceia care nu şi-au deschis ochii atunci când a trebuit şi s-au lăsat ademeniţi cu un kil de fâină sau de ulei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa este. Vorba unui controversat politician: în alegerile de la noi, dacă ai mălai, chiftele, fasole și cârnați, ai șanse mari să fii ales...

    RăspundețiȘtergere