duminică, 12 iunie 2011

Un blogger pro-PDL - consilier al ministrului Muncii (Lăzăroiu)

     Proaspăt instalat la Ministerul Muncii, fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a făcut primul act de asistenţă socială. Nu a mărit nici pensiile, nici salariile, ci l-a milostivit cu o leafă de consilier personal pe unul dintre bloggerii portocalii care întreţine platforma on line de propagandă pro-prezidenţială "Madame Blogary”. Este vorba despre Mihai Valentin Axinte (http://bleen.ro/usi-de-garaj), unul dintre cei mai aprigi fani ai lui Traian Băsescu din mediul online, cunoscut în blogosferă drept Bleen (www.bleen.ro).
    Acesta a anunţat pe "Madame Blogary” în această dimineaţă că a primit prin sms oferta de a fi consilier personal al ministrului Muncii. "Sîmbătă am primit un sms de la Sebastian Lăzăroiu: "Vreau să te iau consilier. Te bagi?". M-am băgat, după o zi de gîndire. Adevărul e că mă hotărâsem aproape instantaneu”, scrie Bleen, care precizează că începând de ieri, 9 iunie 2011, este consilier personal al Ministrului Muncii, Sebastian Lăzăroiu.
  Alte precizări ale consilierului:
  "Pentru cei care o vor da cu tinichigiul şi vînzătorul de uşi de garaj, ţin să specific că am lucrat cîţiva ani în domeniul asistenţei sociale, în administraţia publică, şi nu oriunde, ci în sectorul 5, adică în Ferentari, Rahova, Sălaj, Măgurele, Alexandria, Ghencea, Giurgiului. Şi, chiar mai rău, am şi studii în domeniu, deşi, fie vorba între noi, nu mi-au ajutat la absolut nimic, am trecut prin facultate ca gîsca prin apă.", mai explică propagandistul prezidenţial." (jurnalul.ro)
                                                              (Ministrul Muncii)
  Concluzii: Uite ce face blogul din om! Consilier de ministru! Se vede clar că Sebastian Lăzăroiu a citit multe poveşti cu Albă ca Zăpada, căci unii pitici au reuşit să pătrundă chiar în gândirea sa. Că proaspătul consilier al său vinde uşi de garaje nu este o ruşine, ciudată este însă declaraţia acestuia despre modul în care a făcut facultatea: "am trecut prin facultate ca gîsca prin apă". Din două una: ori este un geniu şi a plutit pe apa cursurilor, ori nu prea a fost pasionat de facultate şi a plutit pe lângă cursuri. Vorba lui: oricum aceste cursuri nu l-au ajutat. Ce mai înseamnă şcoala azi? E suficient un SMS ca să devii consilier de ministru!?

6 comentarii:

  1. Pai da.I-a trimis un SMS ca nu mai avea minute in retea.Raspunsul l-a primit probabil in acelasi fel;si asta doar pentru ca s-a facut public faptul ca vorbitul la telefonul mobil dauneaza grav inteligentei.Nu ar fi de dorit ca ultimul descendent al neuronilor ministeriali sa decedeze din cauza radiatiilor unui umil telefon.
    Proaspatul blogger-consilier,licentiat in trecerea prin apa fara a fi udat,a stiut ce usi sa deschida cu odele sale.Oda lui Traian,oda guvernului,o da cui vrea muschii lui acum ridicati la rang de functionar ministerial.BIP!

    RăspundețiȘtergere
  2. @tatookis, neuronii ministeriali sunt imuni atât la radiaţii, cât şi la problemele "nesemnificative" ale oamenilor obişnuiţi. Deocamdată, noul consilier "o dă cui vrea muşchii lui", dar va veni timpul (sper) să şi primească ceea ce dă. BIP!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta cu SMS-ul e cam trasa de par. :)) E bine ca suntem bloggeri. Pe viitor, cine stie... :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ia zi, Cristi, vrei să ajungi consilier? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. UDMR-este creatia lui ilici kriminalul că au fost acceptaţi ca uniune şi nu cum spune legea partidelor şi românia mare tot creaţia lui ilici-roman din banii guvernului şi sprijiniţi pentru denigrarea partidelor istorice.tntcd-ul a fost terminat de ilici prin scula sa ţapul cufurit acum a pus ochii pe pnl si la primit cadou de la flocirica adormitul şi văd că liberalii adevăraţi au dispărut din pnl au rămas numai lighioane securiste cum este crinut si nimeni nu comentează dar va fi distrus si compromis definitiv şi pnl aşa cu sia dorit kaghibistul. primele mofturi făcute ungurilor au fost făcute de pdsr.pdsr ar trebui să lase ambiţiile personale şi ura şi ar trebui să ridice pragul electoral şi să voteze regionalizarea în interesul ţării nu al budapestei aşa cum vor maghiarii.acum să vă văd crin si ponta cât de petrioti sunteti.
    Ţara a fost făcută praf de Năstase ţiganul din tărtăşeşti f.. te-o ai pe mă-ta in gura, dupa ce a vândut Aluminiu Slatina, Sidex Galaţi, Tutunul românesc, BCR , Rodipetul etc. da-i lu mă-ta m..e . scuze cititorilor pentru limbaj dar acesta este adresat căcănarului de la 1.
    Gheo, Ponta este pruncul crescut la sânul lui Ilici Iliescu, ăsta ştie să facă: Să vândă şi să trădeze. Antonescu, birepetentulo, cum crezi că a ajuns candidat la preşedenţie? Păi cine face lobby pentru Gold Corporaţion şi cianuri la Roşia Montană pe la Bruxelles, decât nevestica lui?!
    Dacă partidele României ar avea respect pentru viitorul acestei ţări s-ar înţelege ca în problemele naţionale să facă majorităţile necesare în Parlament ca să nu mai fie nevoie de voturile UDMR-ului.
    După cum se vede partidele de opoziţie vând viitorul ţării şi urmăresc numai ciolanul, se opun la măsuri importante care ar putea duce la desvoltarea regiunilor.Cu ajutorul opoziţiei acum UDMR-ul face ce vrea în România.Norocul românilor este că au ales un preşedinte care ştie ce trebuie să facă.
    Să ştiţi că nu sunt partizanul niciunui partid apar interesele României.
    Ruşine să le fie lui Ponta şi Crin pentru jocul mârşav pe care îl fac alături de Felix-securistul.Să nu creadă că nu vor plăti pentru ce fac.Românii nu uită şi nu toţi sunt proşti aşa cum îi cred ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din ce grota apar 'consilierii'presedintelui.Jegul asta de lazaroiu a ajuns ministrudatorita lui zbanghiul nostru care se crede Napoleon si nu e singurulajuns asa,el procedeaza la fel ca sefu ,recompenseaza slugile.Nemernicul nu se gandeste ca toate au un sfarsit si ca va trebui sa dea socoteala pentru toate magariilenu numai legal ci si in fata fostilor colegi.

    RăspundețiȘtergere