vineri, 3 iunie 2011

Sebastian Lăzăroiu reloaded - noul ministru al Muncii !!!

    Vă aduceți aminte de domnul Lăzăroiu, nu? Cel preocupat de partidul Albă ca Zăpada... Bun... 

   Cu vreo lună în urmă, dintr-un decret prezidenţial, apărut pe site-ul instituţiei aflăm: "Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat joi, 28 aprilie a.c., decretul de eliberare din funcţia de consilier prezidenţial a domnului Sebastian-Laurenţiu Lăzăroiu." Mais qu'est-ce que c'est ca? Ei, auziţi aci motivaţia plecării din funcţie a lui Lăzăroiu: "Sunt conştient că există anumite constrângeri instituţionale fireşti în formularea publică a unor analize politice din poziţia de consilier prezidenţial. Nu vreau ca analizele politice pe care le fac să fie asociate instituţiei prezidenţiale". Adică omu' voia să fie analist de desene animate (analiza partide ca Albă ca Zăpada, Fetiţa cu chibriturile, Scufiţa Roşie etc.) şi instituţia la care lucra nu-i permitea o astfel de libertate. Uite-acum ce libertate a dobândit... şefia Ministerului Muncii. 
   Şi acum guri pline de o deontolgie răsuflată şi animate de o patimă oarbă vor începe: "Da, acum reforma Muncii va reveni pe calea normală. Lăzăroiu nu are culoare politică, e un specialist... care vine din sfera societăţii civile" etc. etc. etc.
    Nu o mai lungesc...Concluzia: De azi înainte, Ministerul Muncii va fi o lume de poveste!

   P.S.1: Pe 18 februarie 2011, la TVR1, Lăzăroiu spunea despre Boc că e un premier erodat şi că ar trebui să plece.
  P.S.2.: Sebastian Lăzăroiu a fost unul dintre cei care au condus campania prezidenţială a lui Traian Băsescu din 2009.

2 comentarii:

  1. Prezidentul nostru pregateste o Romanie feerica,plina de basme cu feti-ceacari-frumosi,zmei pitici si zane multiministeriale,cu autostrazi de hartie creponata si economie sublima pana la sublimare.Lazaroiu este doar un spiridus voios si iubitor de animatii,doritor de a deveni un profund analist de anus prezidential.Povesti cu final constitutional.

    RăspundețiȘtergere