sâmbătă, 11 februarie 2012

Un nou premier, aceeaşi atitudine faţă de români: "Nu putem plăti lenea la nesfârşit"!

  (foto: gândul.info)
     Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a ajuns sâmbătă dimineaţă, cu elicopterul, în localitatea vrânceană Dumbrăveni, precizând că a venit "la muncă". El s-a declarat nemulţumit de faptul că militarii deszăpezesc drumurile, în timp ce localnicii "stau în casă la căldură": "E inadmisibil să treci pe străzile unei localităţi din România şi să-i vezi pe militari cum desfundă drumurile în timp ce beneficiarii direcţi, care sunt şi concetăţenii noştri, stau în casă la căldură şi asta se întâmplă şi la inundaţii şi la nămeţi. Nu se poate aşa ceva, nu putem plăti lenea la nesfârşit." (mediafax.ro)

   Ce ar mai fi de comentat cu privire la aceste declaraţii? Suntem parcă într-o piesă de teatru absurd. După cum au arătat toate televiziunile, mulţi dintre sinistraţii din localităţile troienite sunt bătrâni. În plus, mulţi dintre aceşti bătrâni nu au putut ieşi din case din cauza nămeţilor, care le-au acoperit satele cu totul. "E inadmisibil", nu? Bătrânii ar fi trebuit să aibă maşini de deszăpezit în poduri şi să treacă la treabă! Au stat ca leneşii, iar statul "nu le poate plăti lenea la nesfârşit"! Eu propun să-i şi amendăm... Cum şi-au permis ei să aştepte neputincioşi în case şi, pe deasupra, unii să mai şi moară?

   P.S. Becali se duce pe cod portocaliu să salveze Vrancea: "Cât sunt io acolo, rezolv tot".

Un comentariu:

  1. hmmm... interesantă şi reacţia lui Becali faţă de porumbelul scos de MRU, cumva matură, "probabil nu ştie, n-a fost informat...".
    până la urmă, indiferent de declaraţii, important e că se ocupă cineva de oamenii ăia.

    RăspundețiȘtergere