duminică, 15 ianuarie 2012

Senatorul PDL Iulian Urban: Protestatarii - "viermi care îşi merită soarta"

  Cu cât mitingurile iau amploare, cu atât sunt mai absurde reacţiile unor membri ai PDL.
  Purtătorul de cuvânt al partidului, Sever Voinescu, a subliniat faptul că "PDL a promovat mereu dialogul pe problemele fundamentale ale ţării" (probabil, dialogul înseamnă asumarea răspunderii pe orice lege) şi i-a invitat pe români să revadă filmul "Moartea domnului Lăzărescu".
  Totuşi, reacţia cea mai aberantă a avut-o senatorul PDL Iulian Urban. El a ţinut să se evidenţieze din nou cu recenta postare de pe blogul său, intitulată Mentalitate de viermi care nu vor absolut nimic, dar se plâng de tot ce-i înconjoară. Nu voi face decât să citez mesajul său, iar concluzia o va trage fiecare:

"Bravo Basescu.
A anuntat ca dupa ce medicii impreuna cu romanii care au facut miting la Targu Mures nu vor ca nimic din ceea ce se intampla acum in sistemul medical romanesc sa se schimbe, a cerut premierului sa retraga legea sanatatii. Foarte bine. Ne meritam soarta.
Meritam sa murim cu zile in spitale.
Meritam sa fim umiliti de medici
Meritam sa platim CAS-uri ca sa nu primim nimic
Meritam sa platim preturi uriase la medicamente ca sa-i imbogatim pe smecherii ce capuseasa sistemul medical
Meritam sa avem soarta d-lui Lazarescu.
Nu vi se pare dubios ca desi medicii se plang ca vor sa plece din tara pentru ca nu au conditii decente de lucru, DAR FAC MITING CA NU VOR SCHIMBAREA SISTEMULUI ACTUAL PRIN NOUA LEGE ? Nu vi se pare de-a dreptul idiotesc faptul ca romanii se plang de 22 de ani ca mor cu zile in spitale, de mafia din sistemul medical care le-a scumpit medicamentele, ca sunt victimele malpraxisului, dar FAC MITING CA NU VOR SCHIMBAREA SISTEMULUI ACTUAL PRIN NOUA LEGE ? Nu cumva suntem niste viermi care isi merita soarta, si asta pentru ca majoritatea dintre noi ne lasam indusi in eroare de dejectiile din haznalele Antenelor via USL ?"

7 comentarii:

  1. don' senator ăsta nu e cel cu plătitul amenzilor de circulaţie în funcţie de venituri?
    dus cu pluta rău...

    RăspundețiȘtergere
  2. NU ceea ce spuneti dumenavoastra a scos oamenii in strada, oamenii vor sa schimbe sistenul medical si de asigurare. NU asta e problema de fapt si la urma urmei. E felul in care se face, e atitudinea presedintelui si a partidului dumenavoastra fata criza economica. Nepotismul e in floare, drept dovada Elena Basescu, de coruptie nu vorbin iar de felul in care se fac legile si felul in care sunt trecute prin parlament, nu mai are rost sa va reamintesc!!! Pur si simplu oamenii nu mai au incredere nici in cele mai bune inteti! In mod normal si daca ati fi un partid inteligent ati face pasul inapoi pe care strada il cere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vierme esti tu, mai imputitule! Nesimtitule, cum iti permiti sa le spui oamenilor ca merita sa moara. Ar trebui sa fii linsat!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. te-ai uitat in oglinda nenorocitule cit esti de urit si jalnic nu iti este rusine sa jignesti oameni tu nu esti om esti un anumal si pupincurist pdl dobitocule

    RăspundețiȘtergere
  5. Rusine tie Domn senator sa jignesti in asemenae hal niste oameni, pacat de mama care nu te a educat asa cum trebuie, se vede ca nu ai cei 7 ani de ACASA.Parinti tai probabil erau prea ocupati ca sa poate sa iti dea o educatie dsanatoasa.Inca o data RUSINE,protestele si protestatarii au prins viata datorita voua PDL istilor care mai aveati putin si ne furati si sufletele din noi.AAAA, si inca ceva domnu SENATOR printre cei care ii faci viermi probabil se numara si cei care te au ales, dar fi sigur ca n o sa mai pupi mandat de senator,bucura te de asta ....mai ai un pic din el.

    RăspundețiȘtergere
  6. Conform dexului viermii sunt: animale nevertebrate, lipsite de picioare, cu corpul moale, lunguieț, de obicei cu o piele lucioasă, care trăiesc în sol, în apă sau ca parazite pe plante și pe animale. Felicitari!!!!!! Insa ce nu a-ti luat in calcul este faptul ca alesii ( dumneavoastra ) sunt reprezentantii unui popor. Prin urmare daca noi suntem viermi dumneavoastra ce sunteti?

    RăspundețiȘtergere