miercuri, 4 ianuarie 2012

Sebastian Lăzăroiu nu poate ieşi din rolul de "Mama Omida"

   Bine ne regăsim în noul an. 
   De obicei, politica are debuturi penibile şi sfârşituri tragicomice. Nici debutul anului 2012 nu putea scăpa de penibil, nu? Ca să vezi, Irinel Columbeanu tocmai şi-a anunţat candidatura la Primăria capitalei. Desigur, şansele lui sunt considerabile... dacă ţinem cont de faptul că va fi votat şi de cele două tinere cu care s-a distrat în piscina de la Izvorani. Dar nu acesta va fi subiectul prezentei postări. 
 
 Mult mai interesante mi se par proaspetele declaraţii ale lui Sebastian Lăzăroiu, care, la cumpăna dintre ani, a stat, a meditat şi aşa a declarat:
- "Dacă (USL) o să ajungă în iunie la mult sub 50%, în mod normal ar trebui să se rupă alianţa, pentru că practic îşi ratează obiectivul pentru care s-a înfiinţat. De aia am spus adeseori şi susţin în continuare că nu vom avea USL pe buletinul de vot".
 - "Eu cred că 2012 va fi ratat din punct de vedere al revizuirii Constituţiei. Mai rămâne 2013, dar depinde ce coaliţie o să ai la guvernare, că dacă ai iar o coaliţie fragilă de 50%, nici 2013 nu va fi anul revizuirii Constituţiei. Deci eu cred că inevitabil 2013 va aduce două partide mai mari la guvernare, o coaliţie largă de genul PSD-PDL şi probabil alt partid mai mic, probabil UNPR, dacă va intra în Parlament" (mediafax).

  Domnul Lăzăroiu emite numeroase ipoteze. Acest lucru nu ar fi neapărat rău, însă dumnealui nu face altceva decât să-şi dea cu părerea mereu despre ceea ce va fi. Prezentul nu-l impresionează, în viitor el se simte în largul său; numai raportându-se la viitor, Lăzăroiu este cineva, şi anume un profet. În prezent, dumnealui nu se simte niciodată bine... Până şi trecutul arată mai frumos pentru fostul consilier prezidenţial şi fostul ministru al Muncii. Şi cum profetului îi stă bine cu previziunile în gură, Sebastian Lăzăroiu prevede marea prăbuşire a USL-ului în 2012 şi renaşterea în 2013 a coaliţiei PSD-PDL. Mă mir că s-a abţinut să ne spună ce va fi şi în 2014.

2 comentarii:

  1. La mulţi ani! :)

    Pe cuvânt că atunci când am citit de intenţiile lui Columbeanu şi de declaraţiile lui în stil Ferentari, m-am gândit la blogul tău. Cu o campanie condusă isteţ nici n-ar fi de mirare să ajungă primar. Te apucă scârba!
    Pe viziunile lui Lăzăroiu nu mă bag. Numai că îi stă naşpa rău freza.

    O seară bună şi un an excelent îţi doresc!
    Trecem noi de orice apoca-lipsă! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulți ani și ție, Irina!
    Vezi, până și freza lui Lăzăroiu presimte apocalipsa :) Sau, pur și simplu, e o reminiscență a unui rebel neînțeles... nici măcar în prezent.

    P.S. La cât mai multe episoade din House :)

    RăspundețiȘtergere