duminică, 11 decembrie 2011

Udrea: Guvernul nu a făcut erori pe fond, dar o remaniere ar fi necesară



Din declarațiile de ieri ale Elenei Udrea la Realitatea TV:

Udrea a afirmat că remanierea trebuie făcută, pentru că lumea vrea să vadă figuri noi. În opinia ministrului, Guvernul nu a făcut erori pe fond, dar o remaniere ar fi necesară pentru relansarea încrederii populației (hotnews).



Din această perspectivă, poporul român e un bebeluș răsfățat, ca să nu spunem prost-crescut. Deși jucăria pe care i-au luat-o mai demult părinții (niște oameni generoși, de altfel) este ca nouă, bebelușul cel încăpățânat vrea alta, numai pentru că s-a săturat de cea de dinainte. Părinții nu au greșit cu nimic, dar bebelușul și-a pierdut încrederea în ei și și-o va recăpăta doar dacă aceștia îi vor lua o nouă jucărie. (Mama lui de bebeluș! Ar trebui reeducat!?)
   Cam așa stau lucrurile în concepția Elenei Udrea; guvernanții nu au făcut erori (sau, dacă le-au făcut, e vina situației europene și a FMI-ului), numai că românii s-au plictisit de vechile fețe ale celor de la putere. Dacă vor vedea figuri noi, vor fi din nou fericiți și optimiști!? 
Asta da soluție, nu?

4 comentarii:

  1. eu vreau un guvern fara udrea se poate? atat timp cat de duduie nu se atinge nimeni, nu o doare gura sa ceara remaniere guvernamentala

    RăspundețiȘtergere
  2. ati fi deacord cu un schimb de link cu un blog de sport: http://pasescurte.blogspot.com/. in speranta ca raspunsul va fi afirmativ, v-am adaugat in blogroll

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare că, deocamdată, un guvern fără Udrea nu s-ar mai chema guvern :)

    V-am trecut și eu linkul în blogroll.

    RăspundețiȘtergere
  4. prima: phiii..parcă e la balet tanti! :)
    adevărul e că marile doamne nu poartă pantofii decât de două, trei ori. pe urmă trebuie să-i arunce, chiar dacă nu-s scâlciaţi. blazonul! :)
    ...
    şi-a doua, tot cu ochii pe poză: oare Clujul îl mai iubeşte?

    RăspundețiȘtergere