luni, 7 noiembrie 2011

Geoană, renegat de pesediști, refugiat în tabăra lui Cătălin Voicu

        Pe zi ce trece, lumea devine tot mai absurdă... 
      Într-o țară normală, în condițiile anormale ale crizei, o opoziție normală ar profita de starea nefastă a puterii măcinate de propria neputință și de lipsa de popularitate în rândurile electoratului. Totuși, PSD-ul pare să aibă o oarecare aversiune față de starea de normalitate (din punct de vedere politic vorbind). În aceste momente, pesediștii se gândesc că au luptat destul cu guvernul Boc, că au pălmuit coaliția de la putere până au potolit-o și, acum, din lipsă de ocupație, s-au gândit să-și taie singuri craca de sub picioare.
     Geoană se scarpină la urechea dreaptă cu mâna stângă, visând la propria "revergorare"... Se vede iar marele candidat al unui joc demult pierdut ... şi nu oricum, ci de-a dreptul penibil. Colegii de partid tac ei cât tac, dar vorba aia... onoarea partidului nu trebuie terfelită în plină criză. Zis şi făcut, astăzi, nici bine întors din State (unde, de altfel, a plecat de capul lui, fără înştiinţarea partidului), Mircea Geoană este propus de ai lui pentru înlocuirea din funcţia de preşedinte al Senatului. Discuţiile din plenul Senatului au fost ridicole în marea lor parte, însă punctul culminant l-a reprezentat retragerea lui Mircea Geoană în tabăra lui Cătălin Voicu. Îl mai ţineţi minte pe renumitul Cătălin, nu? Senatorul, acuzat de trafic de influenţă, a stat cam un an şi jumătate după gratii... După această vacanţă, el îşi reia locul în fotoliul din Senat şi..., după ziua de astăzi, se pare că şi influenţele...
    Vă las să vă delectaţi cu filmuleţul în care Geoană vorbeşte în faţa lui Cătălin Voicu. Acesta din urmă, plin de propria importanţă, îl ascultă încruntat şi, ridicând din sprâncene, ia o atitudine afectată:

     

5 comentarii:

  1. Urâtă meserie şi-au ales oamenii ăştia!
    Or fi ca pisicile care, odată suite în pom, nu mai pot să coboare.
    Dacă îi ţin nervii să joace ba la Senat, ba la pârnaie, ba din nou la Senat, ce să mai zicem? Psihic beton! Nu-i de noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Psihic beton sau labilitate psihică? :)
    Cât despre meseria lor, ar fi una onorabilă dacă ar fi practicată de oameni onorabili... Or, aici este paradoxul; cum să cauți niște principii într-un spațiu lipsit de principialitate?
    Până una-alta, vorba ta, stau ca pisicile în pom și "se scuipă" tot ca ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai ştii scandalul biletelor?
    Ăştialalţi au treabă cu agenda. Deci numai articolele de birotică nu-s în regulă la ei. Cu firme care să le livreze rechizite nepătate toate ar fi ok.
    Punem de-o afacere cu perforatoare & pastă corectoare? =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sună bine ideea. Vom lucra împreună: eu (îi) perforez, tu (îi) corectezi :))

    RăspundețiȘtergere