vineri, 2 septembrie 2011

Traian Igaş pe scena politică din spatele blocului

   Dacă tot a venit toamna, PDL-ul a organizat Școala de vară la Eforie Sud. Cu acest prilej, a luat cuvântul și Ministrul de Interne, Traian Igaş, care a ținut să-l atace (declarativ, desigur) pe Victor Ponta: "După un meci de fotbal, Ponta era să plece linşat cu şpiţuri în fund, chiar şi din partea colegilor de partid, pentru că avea de comentat pe teren şi nu era mulţumit de calitatea paselor pe care le primea."
  Atacurile în politică sunt firești, acestea putând fi chiar savuroase dacă se poartă la un anumit nivel de decență și, de ce nu, de inteligență. Totuși, când exprimarea politicianului tinde mai mult spre limbajul necizelat de cartier, atacurile devin de-a dreptul penibile. Ce să caute "şpiţul în fund" în discursul unui ministru? Scena politică este situată cumva în spatele blocului?

3 comentarii:

 1. Dacă tot a venit toamna PDL-ul a intrat în ilegalitate "uitând" să se reînregistreze după ce şi-au schimbat Statutul la Congresul din mai a.c.
  Prin asta şi-au dat cu stângul ăn dreptu.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce mai contează niște acte? Înainte cu reformarea statului român! :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Arbitrul a lipsit si lipseste mereu de la intalnirile amicilor nostri politicieni,altfel,ar toci cartonasul rosu sau ar suspenda definitiv existenta unor astfel de parlamentari,reprezentanti"de seama" ai boborului liber alegator...

  RăspundețiȘtergere